Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Волинських фермерів запрошують на соціальний «Відкритий ринок»

Дата: 30.04.2020 11:33
Кількість переглядів: 2054

Фото без опису

Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, містяни змушені купувати фрукти, овочі, м'ясо, молоко та іншу продукцію винятково в магазинах та супермаркетах. Асоціація міст України у партнерстві з ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» розпочинають соціальний онлайн проєкт для підтримки невеликих сільгосппідприємств. На спеціальному інтерактивному сайті фермери зі всієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти.

Про старт нового проєкту повідомили у Волинському РВ АМУ.

Безкоштовна онлайн-платформа https://rynok.in.ua/  відкрита з 15 квітня 2020 року.

«По суті, ця платформа переводить ринок в онлайн. І це – тренд, адже сьогодні в онлайн працює вся країна. Переконаний, що проєкт існуватиме та розвиватиметься і в подальшому, коли минуть важкі часи, адже ми всі знаємо, що майбутнє за сучасними технологіями. Асоціація міст України підтримала цю ініціативу і закликає громади сприяти її максимальному поширенню та залученню місцевих сільгоспвиробників», – зазначає Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

«Відкритий ринок» – це майданчик, на якому зможуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії COVID-19 та її наслідків.

«Відкритий ринок» проєкт не комерційний, а винятково соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Він всеукраїнський, проте, споживачі зможуть знайти продукцію у своїй області лише після того, як у ній зареєструється перший місцевий виробник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь