Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

На четвертій сесії прийняли звернення до Президента України, Прем'єр-міністра, Голови Верховної Ради та призначили заступника міського голови

Дата: 15.01.2021 15:24
Кількість переглядів: 688

14 січня 2021 року депутати міської ради працювали у рамках четвертої позачергової сесії. Список народних обранців поповнився новими іменами, замість тих, які  достроково припинили свої повноваження. До фракції «Слуга народу» долучився Сергій Володимирович Пилипчук, оскільки його попередник –  Анатолій Васильович Шевчик є член виконавчого комітету. Оновився і склад «Європейської Солідарності»: замість старости Боровненського старостинського округу і члена виконкому Михайла Івановича Оліферчука обов’язки депутата міської ради буде виконувати Соловей Ігор Петрович. Нові обранці увійшли до складу комісії з гуманітарних питань.

Також зміни відбулися і в керівництві апарату Камінь-Каширської міської ради. Заступником міського голови призначено Ольгу Петрівну Ващук, яка з 2005 р. була керівником апарату Камінь-Каширської РДА.  

Зважаючи на напружену ситуацію, яка склалася в українському суспільстві, викликану зростанням ціни на газ та комунальні послуги депутати Камінь-Каширської міської ради прийняли рішення про направлення відповідного звернення до Президента України, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України щодо зниження тарифів на енергоносії для населення.

На сесії було прийнято Програму зайнятості населення Камінь-Каширської міської ради на 2021-2023 роки. Директорка Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лілія Мефодіївна Дзямко розповіла депутатам про очікувані результати виконання запланованих заходів. Дана Програма спрямована на виконання першочергових завдань щодо зайнятості населення, здійснення кроків щодо скорочення безробіття та соціального захисту неконкурентоспроможних верств.

Депутати також обговорили питання оплати за харчування у дошкільних навчальних закладах Камінь-Каширської міської ради. Відтак з 1 січня 2021 року від оплати звільнені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти загиблих учасників АТО-ООС, а також діти, батьки яких приймали або приймають участь у бойових діях у зоні АТО-ООС. Для інших категорій встановлено оплату: для дітей віком від 3-х років – 22 гривні за один день, для дітей від 3-х років – 25 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь