Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Відбулась п'ята чергова сесія міської ради

Дата: 03.02.2021 18:23
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Сьогодні, 3 лютого 2021 року працювала п’ята чергова сесія Камінь-Каширської міської ради. У ході засідання було внесено зміни до міського бюджету, програм ради на 2021 рік. На сесії прийняли рішення про створення комісії  з розгляду заяв із звільнення від плати за надання соціальних послуг комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Камінь-Каширської міської ради», затвердили її склад та положення.

Депутати розглянули порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів Камінь-Каширської центральної районної лікарні та  Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги та прийняли рішення про фінансові плани цих установ.

Фото без опису

Фото без опису

Від сьогодні усі старостинські округи Камінь-Каширської міської ради мають старост. Грудківський старостинський округ, що складається із сіл Грудки, Осівці, Залазько, Ольшани з центром у с.Грудки очолить Козік Оксана Степанівна.

Фото без опису

Для забезпечення рівня готовності управління, сил та засобів до реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та надання допомоги населенню з ліквідації їх наслідків було прийнято цільову програму «Захист населення і територій Камінь-Каширської міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки».

Також сесія затвердила програму «Благоустрій населених пунктів Камінь-Каширської міської ради  на 2021-2025 роки», яка має на меті облаштування та покращення стану населених пунктів.

З метою забезпечення виконання вимог природоохоронного законодавства та забезпечення права територіальної громади на чисте довкілля депутати прийняли програму «Охорона навколишнього природного середовища  на території Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки».

На засіданні було затверджено цільову програму «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури  Камінь-Каширської міської ради  на 2021-2025 роки» в результаті виконання якої очікується поліпшення експлуатаційного стану доріг, тротуарів, пішохідних доріжок.

Фото без опису

Працювали сьогодні і над земельними питаннями щодо надання дозволу на виготовлення та затвердження технічної документації із землеустрою, щодо затвердження проектів землеустрою та інші питання, пов’язані із землекористуванням.

Фото без опису

У ході сесії були розглянуті і інші заяви громадян, клопотання підприємств, установ та депутатські запити.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь