Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

У місті вшанували загиблих Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 18:52
Кількість переглядів: 316

Кожного року 20 лютого в Україні, згідно з Указом Президента  №69/2015 від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» установлено День Героїв Небесної Сотні.  Ця дата нагадує нам про трагічні події зими 2014 року, коли мітингувальники, захищаючи  права і свободи людини та ідеали демократії, були розстріляні на Майдані у Києві. Під час Революції Гідності загинули більше ста людей. Пізніше саме їх назвали Героями Небесної Сотні. 

Сьогодні, напередодні чергової річниці Дня Героїв Небесної Сотні, подвиг тих, які своїм прикладом показали як треба відстоювати свої ідеали і незалежність, любити Україну, вшанували і в Камені-Каширському. Міський голова Віктор Пась, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, голова районної ради Віктор Сус поклали квіти до стенда Героям Майдану і запалили лампадку. Згадали полеглих і молитовно. Панахиду за захисників відправив настоятель церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці с.Раків Ліс отець Микола Смолярчук.

Пам’ятаймо про Небесну Сотню – тих героїв, які віддали найцінніше – власне життя заради нової демократичної України. Просимо жителів Камінь-Каширської громади в ці дні утриматися від проведення розважальних заходів та вшанувати всіх загиблих під час Революції Гідності.

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь