Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

На апаратній нараді говорили про зафіксовані порушення правил благоустрою у місті

Дата: 05.07.2021 16:29
Кількість переглядів: 943

Фото без опису

05 липня 2021 року міський голова Віктор Пась провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ради та директорами комунальних установ.

На сьогоднішньому засіданні говорили про роботу інспектора з благоустрою. У четвер минулого тижня комісія міської ради здійснювала обстеження на вулицях та провулках міста. Зокрема, перевіряли факти зливу каналізації у міські канави жителями вулиць Європейської, Поліської, Пушкіна, провулків Європейського, Ювілейного, Пушкіна. До складу комісії ввійшли: інспектор з благоустрою, представники поліції, сектору екологічної безпеки, оцінки та ринку земель міської ради, лікар-епідеміолог. В результаті обстеження зафіксували, що деякі мешканці вказаних вулиць та провулків з власних подвір’їв, за паркан свого двору, самовільно проклали каналізаційні труби в канаву, яка знаходиться на території міської ради. З таких труб витікає вода невідомого походження і це сприяє поширенню неприємних запахів та нечистот. Через такі дії власників домогосподарств на вулицях стоїть нестерпний сморід і відбувається забруднення ґрунтових вод. Усе це становить реальну небезпеку для мешканців міста. За результатами обстеження були складені акти про відповідні порушення чинного законодавства і проведено роз’яснювальну роботу.

Тому повторно звертаємося до жителів цих вулиць та провулків і просимо підключитися до центральної міської каналізації, а не забруднювати навколишнє середовище і порушувати Закон України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь