Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

У міські раді відбулась нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 04.08.2021 16:22
Кількість переглядів: 1213

Фото без опису

4 серпня 2021 року міський голова Віктор Пась спільно з  в.о.начальника управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради Сергієм Лукашуком провели нараду з  керівниками  закладів: загальної середньої,  дошкільної, позашкільної освіти громади.

На засіданні проаналізували стан вакцинації педагогів та наголосили на зміни у постанові Кабінету Міністрів України № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів  з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

З  5 серпня 2021 року набирають чинності зміни у вищезазначеній постанові. Відповідно, у разі встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки забороняється відвідувати заклади освіти здобувачами освіти та проводити в цих установах масові заходи. Якщо 80% усіх працівників закладу освіти будуть провакциновані, то дистанційну форму навчання можна буде оминути.

Директорка КНП «Камінь-Каширська ЦРЛ» Камінь-Каширської міської ради Людмила Потягайло та заступник директора КНП «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Камінь-Каширської міської ради Василь Каширець нагадали, що тимчасові пункти вакцинації створені на базі амбулаторій загальної практики сімейної медицини, зокрема в 10 населених пунктах, для проведення вакцинації в організованих колективах працює місцева мобільна бригада з імунізації. Також зазначили, що вакцина – це  ефективний метод запобігання поширенню коронавірусної хвороби. Вся негативна інформація, щодо її впливу на організм людини – не відповідає дійсності.

 У зв’язку із початком нового навчального року в.о.начальника управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради Сергій Лукашук разом із педагогами обговорили організаційні питання:

1. Процедура проходження  медичного огляду працівниками освіти

2. Забезпечення інтернетом  заклади освіти.

3. Аналіз стану води у закладах освіти. Вже від сьогодні школи можуть почати подавати зразки води для перевірки у бактеріологічні лабораторії.  

4. Дотримання правил пожежної безпеки та проведення навчань керівникам закладів освіти.

5. Забезпечення підручниками: наразі оперативно виконують доставку підручників  для 4 та 8 класів  закладам загальної середньої освіти, решта вже привезені до обласних книжкових баз.

6. Атестація робочих місць.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь