Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ОСББ – ЄДИНИЙ ШЛЯХ ДО ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ БУДИНКІВ: ПРО ЗУСТРІЧ З ЖИТЕЛЯМИ БАГАТОКВАРТИРОК

Дата: 18.08.2021 11:09
Кількість переглядів: 279

 

Фото без опису

У залі засідань Камінь-Каширської районної ради 19 лютого 2021р. відбулася інформаційна зустріч для жителів багатоповерхівок міської громади на тему «Можливості ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) по залученню державної фінансової підтримки для термомодернізації будинків».

Начальник відділу з надання адміністративних послуг – ЦНАП Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук розповіла присутнім про можливість залучення державної фінансової підтримки Фонду Енергоефективності для термомодернізації будинків (заміна та утеплення покрівлі, заміна вікон і дверей на енергозберігаючі, утеплення фасадів). Жителі переглянули відео про позитивний досвід господарської діяльності ОСББ «Маневичі-Незалежності,23».

В онлайн режимі через систему ZOOM регіональний радник Фонду Енергоефективності у Волинській області Петро Лавринюк проінформував про умови подачі заявки до Фонду Енергоефективності.

Регіональний координатор спільного проєкту ЄС та ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадженння сталих енергоефективних рішень (HOUSES)» Ірина Бойко розповіла про супровід створення ОСББ та навчання ефективному врядуванню в партнерстві з проєктом HOUSES.

Це чудова  можливість вже існуючим ОСББ, або тим хто визначається із формою правління багатоквартирного будинку, отримати додаткове фінансування ініціатив по покращенню стану будинків за рахунок донорських коштів від 50 до 70 % від загальної вартості робіт та матеріалів.

За більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті Фонду Енергоефективності за посиланням https://eefund.org.ua/

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь