Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Спілка сільського зеленого туризму України презентує перший випуск оновленого електронного журналу "Туризм сільський зелений"

Дата: 01.09.2021 09:38
Кількість переглядів: 346

 

Фото без опису

 

Спілка сільського зеленого туризму України поділилася першим оновленим випуском журналу "Туризм сільський зелений" з Камінь-Каширською міською радою - учасником проєкту “Перспективи сталого розвитку сільських територій".

Науково-популярний періодичний передплатний журнал "Туризм сільський зелений" у паперовому форматі видавався з 1997 по 2004 роки. За цей час було видано 57 номерів (каталоги, путівники, календарі, порадники) накладом понад 200 тис. примірників.

Перший випуск оновленого журналу присвячено рекомендаціям, які розроблені для допомоги власникам сільських садиб підготувати домогосподарства до надання послуг сільського зеленого туризму (сільської гостинності) у корона- та посткоронавірусний період з пріоритетом на захист власного здоров’я та здоров'я гостей. Також журнал ознайомлює з успішними історіями садиб, які вже втілюють ці рекомендації на практиці для мінімізації ризиків пандемії.

Протягом 2021 року планується видати ще 5 номерів, в яких будуть висвітлені рекомендації, успішні практики, досвід, моделі розвитку та інші теми для початківців, представників громад та всіх зацікавлених у сталому сільському розвитку.

Переглянути перший випуск журналу можна за посиланням https://cutt.ly/DWlL8yf


Оновлений журнал видається в рамках проєкту “Перспективи сталого розвитку сільських територій". На території України проєкт реалізується ГО Екодія разом з ГС “Українська мережа сільського розвитку” та з ГО “Спілка сільського зеленого туризму України”, у співпраці із DRA e.V. та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь