Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширський долучився до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Дата: 18.09.2021 14:30
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

Третя неділя вересня – Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Сьогодні, 18 вересня уся Україна вийшла на загальне прибирання. Небайдужі люди незалежно від віку та географії долучилися до наймасштабнішої екологічної акції осені, яку координує Всеукраїнський молодіжний рух «Lets Do It Ukraine». Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єдналися заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти.

Не став винятком і Камінь-Каширський. Сьогодні, напередодні Дня міста, а саме – святкування 825-ї річниці заснування, на працівники міської ради, її управлінь та комунальних установ на чолі з міським головою долучилися до загальноукраїнської акції. В її рамках пройшла міська толока. Раніше обрали дві локації – парк у Камені-Каширському і частину берегів річки Цир. Похмурий ранок не злякав учасників толоки і вони приєдналися до екологічної акції, прибравши від сміття частинку рідного міста, а відтак і частинку України, і всієї планети Земля.

Нагадаємо, що Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» проходить щороку в третю суботу вересня одночасно в 180 країнах та об’єднує понад 50 млн учасників. Під час першого Всесвітнього дня прибирання в Україні активною учасницею стала Президентка Естонії. Минулого року до акції приєдналися Президенти ряду країн, а також князь Монако Альберт II та крон принцеса Швеції Вікторія, активістка Грета Тунберг. У 2017 році «Let’s do it Ukraine» об’єднали понад 1 100 000 учасників. Минулого року 140 тис. учасників очистили понад 2138 локацій у 24 областях та 243 населених пунктах. Спільними зусиллями зібрано 764 тонни сміття.

«Let’s Do It Ukraine»  – це Всеукраїнський молодіжний рух, який протягом 6-ти років активно діє у 24 областях України завдяки активістам, органам місцевого самоврядування, бізнесу та медіа. Проектна діяльність організації вже об 'єднала понад 3 млн учасників у всеукраїнських та локальних проектах.

Міжнародна громадська організація «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього середовища. У 2018 році організацію «Let’s Do It World» нагороджено премією Громадянина Європи від Європейського парламенту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь