Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Людей похилого віку, що мешкають у місцевому відділенні стаціонарного догляду та постійного проживання відвідали представники влади та гості

Дата: 01.10.2021 16:38
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

Найкращим виявом пошани та турботи є добрі справи. А найбільше уваги та підтримки потребують люди, які позбавлені сімейного тепла та родинного затишку. Одинокі жителі громади, які через певні обставини уже не можуть самостійно вести власне господарство та  давати собі раду, оселяються у відділенні стаціонарного догляду та постійного проживання у Камені-Каширському. Тут їх забезпечують усім необхідним працівники соціального закладу. Та тутешні мешканці дуже люблять гостей.

Сьогодні, 01 жовтня, у Міжнародний день людей похилого віку пожильців Камінь-Каширського будинку пристарілих відвідав міський голова Віктор Пась, директор КУ «Центр надання соціальних послуг Камінь-Каширської міської ради» Віктор Мисік та завідувач відділення стаціонарного догляду та постійного проживання Ярослав Митчик. Візитери привітали людей похилого віку з їхнім днем, побажали їм міцного здоров’я та оптимізму і вручили подарунки.

Фото без описуФото без описуПредставники влади не стали сьогодні єдиними гостями у відділенні стаціонарного догляду та постійного проживання. Молоде покоління теж долучилося до хорошого діла. Вихованці Камінь-Каширського ліцею №1 ім. Євгена Шабліовського теж прибули з солодкими гостинцями, щоб вшанувати представників «золотого віку».

Фото без описуЩе напередодні свята учні Підцир`ївського ліцею провели благодійну акцію – збір овочів, фруктів та солодощів для мешканців Камінь-Каширського будинку пристарілих. До доброго починання приєдналися працівники й вихованці освітнього закладу. Все зібране доставили до місця призначення.

Фото без опису

Також цього тижня з гостинцями до жителів будинку для одиноких завітали учні Камінь-Каширського ліцею №2. Відвідав відділення і настоятель церкви Різдва святого Іоанна Предтечі села Брониця отець Олег Мицько. Разом з громадою села було зібрано і передано продовольчі набори для мешканців відділення з нагоди свята.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь