Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Начальниця відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук стала учасницею річної конференції Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна

Дата: 03.11.2021 16:55
Кількість переглядів: 335

Начальниця відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук  взяла участь у річній конференції Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна, яка проходила 27-29 жовтня 2021 року  в м. Трускавці Львівської області.

Захід під назвою «Транскордонне співробітництво 2021 – це не наукова фантастика!» відкрили Єва Термена-Хижи, яка представляла Міністерство фінансів та регіональної політики Республіки Польщі та Лешек Буллер, директор Центру європейських проєктів, при якому діє Спільний технічний секретаріат Програми Польща-Білорусь-Україна.

Голова Спільного технічного секретаріату Анджей Слодкий представив поточний стан реалізації Програми 2014-2020, яка охороняє та популяризує культурну та природну спадщину, покращує транспортну інфраструктуру та роботу прикордонних переходів, покращує охорону здоров’я та громадську безпеку.

Представники Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна розповіли про ключові аспекти майбутнього Програми та її нової редакції на період 2021-2027 років.

У заході взяли учать близько 100 учасників з Польщі, Білорусії та України.

Конференція стала чудовою нагодою поділитися досвідом та ідеями щодо майбутніх проєктів. Цьому сприяли кулуарні переговори та спільні відвідування вже реалізованих проєктів ПБУ в Карпатах.

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь