Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Успішний приклад взаємодії влади, бізнесу й Камінь-Каширської громади

Дата: 28.01.2022 12:14
Кількість переглядів: 742

 

Фото без опису

У Камінь-Каширській міській раді в 2021 році вперше організовано конкурс проєктів місцевих ініціатив.

За результатами експертної оцінки проєктів переможцями визначено два проєкти, в тому числі проєкт Раковолівського старостинського округу «Благоустрій вулиці Залісся в селі Раків Ліс». В ході його реалізації облаштовано білощебеневе покриття дороги протяжністю 600 метрів та шириною 3,5 метрів. Загальна вартість робіт склала 236788,89 гривень. Внесок жителів громади 122000,00 гривень та міської ради 114788,89 гривень.

Проєкт передбачав співфінансування з міського бюджету 50000,00 гривень та учасника конкурсу 40000,00 гривень. Зважаючи на те, що мешканці активно включилися до збору коштів додатково виділено 64788,89 гривень на придбання щебеню (34788,89 гривень) та оплату частини робіт поточного ремонту, а саме розсипання щебеню (30000,00 гривень).

Найбільшими активістами були староста Інна Півень та члени  ініціативної групи, жителі вулиці Залісся: Наталія Прач та Валерій Муц, які займалися збором коштів, брали активну участь у проведенні організаційних зборів та відзвітувалися перед громадою про проведені роботи та використані кошти.

Активну участь у реалізації проєкту брали приватні підприємці села Раків Ліс Андрій Арендарчук, Василь Кухтій, Леонід Приймак, жителі села Андрій Приймак, Микола Приймак, Євген Макарчук та керівник підприємства «РТП» Степан Крам.

Внаслідок об’єднання зусиль та ресурсів міської ради, громади, суб'єктів підприємницької діяльності для розв’язання соціально значущих проблем старостинського округу проведено білощебене покриття дороги протяжністю 600 метрів та шириною 3,5 метрів  на суму 236788,89 гривень, поліпшено безпеку життя жителів та зменшено час поїздки по відремонтованій дорозі.

Проєкт Раковолівського старостинського округу «Благоустрій вулиці Залісся в селі Раків Ліс» - успішний приклад взаємодії влади, бізнесу й громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь