Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ІНФОРМАЦІЯ Для ВАС!

Дата: 04.05.2022 11:14
Кількість переглядів: 173

03 траня 2022 року провідним фахівцем з профорієнтації Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяною Митчик спільно з начальником Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інною Бондар був проведений інформаційний семінар із загальних питань зайнятості.

Учасників семінару ознайомили  із правовими аспектами перебування на обліку в центрі зайнятості, правами та обов'язками зареєстрованих безробітних.

Інна Бондар розповіла про легального працевлаштування, особливостями оформлення відносин цивільно-правового характеру, а також про ризики нелегальної трудової міграції.  Україна гарантує вжиття усіх можливих заходів передбачених законодавством України, а також міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України щодо захисту та дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб, створення умов для добровільного повернення таких осіб до покинутого місця проживання або інтеграції за новим місцем проживання в Україні. Під час воєнного стану, особам, які внаслідок активних бойових дій перемістились до нашого регіону і мали змогу дізнатися про гарантії правового захисту та пільги для внутрішньо переміщених осіб додала завідувачка Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь