Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Канадський Ленгфорд та український Камінь-Каширський стали містами побратимами 2022

Дата: 06.07.2022 15:06
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась та мер канадського міста Ленгфорд Стюарт Янг 27 червня 2022 року підписали Договір про партнерство та співробітництво.

Міжнародна співпраця передбачає підтримку канадського міста Ленгфорд українського міста Камінь-Каширський під час війни шляхом надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування, роботи, пожежного та пошуково-рятувального обладнання та навчання через партнерство з  GlobalMedic.

А після завершення війни міста планують працювати у сфері культури, економіки тощо.

У зустрічі взяли участь представники освіти та медицини GlobalMedic, які тісно співпрацюють з головою громадської організації «Медицина в дії» Наталією Круцько.

Під час зустрічі в місті Луцьку мер міста Ленгфорд Стюарт Янг зазначив, що громада міста Ленгфорд та її жителі вітають можливість укласти  угоду з містом-побратимом з метою надання підтримки і гуманітарних ресурсів під час російського вторгнення в Україну та побудови довготривалих економічних та культурних відносин після того, як криза буде вирішена.

На заході очільник Камінь-Каширської міської ради Віктор Пась презентував Камінь-Каширську територіальну громаду. Канадська делегація ознайомилася із фільмом «Туристична привабливість Камінь-Каширської територіальної громади »

 

та з Інвестиційним паспортом Камінь-Каширської міської ради Завантажити Інвестиційний паспорт UA (pdf)

Обговорили перспективні інвестиційні канадсько-українські проєкти майбутньої співпраці після завершення війни.

Також підписали Угоду про співпрацю в освітній сфері між управлінням гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради та канадським шкільним округом № 62 (Сук). А це можливості проведення спільного онлайн  навчання та обміну учнівськими делегаціями між обома країнами.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась щиро подякував канадським друзям за підтримку Україні, а також висловив сподівання, що підписана Угода між містами Ленгфорд та Камінь-Каширський  сприятиме процвітанню обом громадам та миру у світі.

 

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь