Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Українсько-латвійське побратимство між муніципалітетом Південне Курземе та Камінь-Каширською міською радою

Дата: 28.07.2022 17:07
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

Символічно в День української державності 28 липня 2022 року голова муніципалітета Південне Курземе  Латвійської Республіки Айварс Приєдолс під час урочистого засідання на сесії муніципалітету підписав Договір про співпрацю самоврядування Південно Курземського краю Латвійської Республіки і українською Камінь-Каширською міською радою.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась 26 травня 2022 року виступав онлайн  перед депутатами на сесії муніципалітету Південне Курземе. Очільник Камінь-Каширської громади Віктор Іванович розповідав  латвійським партнерам про теперішній стан та перспективи розвитку громади, а також щиро дякував Латвії за допомогу та підтримку України під час російського вторгнення.

Договір передбачає розвиток  відносин та співробітництва в сфері спорту,

культури, туризму, проєктів, сільського господарства (підприємницької діяльності), між установами місцевого самоврядування, недержавними організаціями та підприємцями, а також співробітництво у сфері дітей та молоді.

Голова муніципалітету Південне Курземе Айварс Приєдолс виступив з ініціативою побратимства та оздоровлення українських дітей з Камінь-Каширської територіальної громади в літніх таборах Латвії.

Латвійські друзі вже готуються прийняти  дітей з Камінь-Каширської громади в серпні 2022 року, розробили цікаву та пізнавальну програму. Муніципалітет Південне Курземе туристично привабливий, оскільки розташований біля Балтійського моря.

Міжнародне українсько-латвійське побратимство  стало завдяки участі у діалогах між представниками місцевого самоврядування України та Латвії «Місцеве самоврядування    єднає    світ    заради миру», що   відбувалися онлайн 26 квітня, 03 травня та 25-26 травня 2022 року за організації Асоціації малих міст України та Спілки місцевого самоврядування Латвії в рамках проєкту «Місцеве самоврядування об'єднує світ заради миру!». 

В усіх заходах брала учать виконавчий директор Асоціації малих міст України Оксана Кирилюк та начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась підпише Договір про співпрацю незабаром.

 

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь