Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Оголошення

03 Липня, 2019 р., 14:28
Камінь-Каширська міська рада інформує жителів міста та інших зацікавлених юридичних та фізичних осіб про те, що відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівельної діяльності»  09 липня 2019 року о 10 год. 00 хв. в кабінеті №125 міської ради в приміщенні адмінбудинку, що знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, відбудуться громадські слухання з метою врахування громадських інтересів детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування пункту технічного обслуговування автомобілів і магазину автомобільних запчастин за адресою вул.Ватутіна (перехрестя вул.Перше Травня та вул.Ватутіна) в м.Камінь-Каширський Волинської області.
27 Червня, 2019 р., 14:28
Камінь-Каширська міська рада інформує жителів міста та інших зацікавлених юридичних та фізичних осіб про те, що відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівельної діяльності»  29 липня 2019 року о 12 год. 00 хв. в кабінеті №125 міської ради в приміщенні адмінбудинку, що знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, відбудуться громадські слухання з метою врахування громадських інтересів детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на вул.Гагаріна  в м.Камінь-Каширський Волинської області.
14 Червня, 2019 р., 14:29
Камінь-Каширська міська рада інформує жителів міста та інших зацікавлених юридичних та фізичних осіб про те, що звя'зку з тим, що 17.06.2019 р. - вихідний день, то громадські слухання з метою врахування громадських інтересів детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування пункту технічного обслуговування автомобілів і магазину автомобільних запчастин за адресою вул.Ватутіна (перехрестя вул.Перше Травня та вул.Ватутіна) в м.Камінь-Каширський Волинської області відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівельної діяльності» відбудуться 18 червня 2019 року о 12 год. 00 хв. в кабінеті №125 міської ради в приміщенні адмінбудинку, що знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2. 
06 Червня, 2019 р., 14:30
Керуючись  статтею  закону  України „Про оренду  державного і комунального майна „, Закону  України   „Про місцеве  самоврядування в України”, рішенням Камінь-Каширської  міської  ради від 17.05.2019  року  №37/8 Камінь-Каширська  міська  рада  оголошує конкурс на право  оренди приміщень,  що знаходиться   за адресою м.Камінь-Каширський, вул.Ковельська, 16

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь