Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Конкурс проєктів місцевих ініціатив 2021

Дата: 16.08.2021 12:03
Кількість переглядів: 416

 

Розпочався конкурс проєктів місцевих ініціатив Камінь-Каширської міської ради

 

Камінь-Каширська міська рада оголошує конкурс проєктів місцевих ініціатив міської ради, розроблених старостинськими округами Камінь-Каширської міської ради Камінь-Каширського району Волинської області.

Конкурс проводиться відповідно до процедури, визначеної Положенням  про конкурс проєктів місцевих ініціатив Камінь-Каширської міської ради, затвердженим    рішенням     Камінь-Каширської   міської ради від 16 липня 2021 №8/11-4.

Метою конкурсу є підтримка місцевих ініціатив старостинських округів Камінь-Каширської міської ради та поширення позитивного досвіду, набутого у процесі реалізації проєктів.

Конкурс проводитиметься за наступними пріоритетними напрямками:

1) зміцнення матеріально-технічної бази місцевих бюджетних установ соціально-культурної сфери (шкіл, дошкільних навчальних закладів, ФАПів, сільських лікарських амбулаторій та лікарень, бібліотек, клубів та будинків культури, музеїв, самодіяльних творчих колективів);

2) благоустрій населених пунктів (озеленення, створення малих архітектурних форм, громадських криниць, дитячих ігрових майданчиків, відновлення зовнішнього освітлення, ремонт пам’ятників та об’єктів місцевої історичної спадщини);

3) модернізація мереж водопостачання;

4) підвищення енергоефективності громадських закладів, використання відновлювальних джерел енергії;

5) розвиток фізичної культури і спорту (облаштування відкритих спортивних майданчиків та стадіонів в освітніх закладах і місцях масового відпочинку населення, ремонт та оснащення спортивних залів, у тому числі придбання спортивного інвентарю та спортивної форми);

6) організація захисту громадського порядку, охорони навколишнього природного середовища;

7) розвиток сільського зеленого туризму як складової сталого розвитку територіальних громад шляхом належного облаштування агросадиб та відповідної інфраструктури;

8) створення обслуговуючих сільськогосподарських кооперативів;

9) поліпшення безпеки життя, зменшення вразливості адміністративно-територіальних одиниць від підтоплення, виникнення природних та техногенних катастроф.

Учасник подає заявку для участі у конкурсі проєктів місцевих ініціатив, форму якої затверджено додатком 2 розпорядження Камінь-Каширського міського голови від 13 серпня 2021 року №213.

Заявки для участі у конкурсі проєктів подаються до 17 год.  07 вересня за адресою: Камінь-Каширська міська рада, вул. Воля, 2, м.Камінь-Каширський, 44500, а також в електронній формі на електронну адресу міської ради: kamenm.rada@gmail.com.

         Проєкти, подані учасниками, приймаються до розгляду після їх реєстрації апаратом міської ради в установленому порядку. Документи, отримані після зазначеної дати, до участі в конкурсі не допускаються.

Максимальний розмір співфінансування проєкту за рахунок коштів місцевого бюджету становить 50 тис. грн. Реалізація проєкту повинна бути завершена до 25 грудня поточного року. Кожен учасник конкурсу при поданні проєктної заявки повинен підтвердити можливість співфінансування не менше 10% від загальної суми витрат, необхідних для реалізації проєкту.

Якщо виникнуть запитання стосовно заповнення анкети, просимо направляти їх Савчук Надії електронною поштою на адресу: kamenm.rada@gmail.com до 03 вересня 2021 року.

Інформація про результати конкурсу буде оприлюднена на офіційному веб-сайті Камінь-Каширської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь