Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Робочий візит Камінь-Каширського міського голови Віктора Пася до міста Аугсбург (Німеччина)

Дата: 18.10.2022 17:09
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась взяв участь у П’ятій німецько-українській конференції муніципальних партнерств «Партнерства для розбудови та розвитку», що проходила 12-13 жовтня 2022 року в місті Аугсбург (Німеччина).

Захід відкрили  Заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря, генеральний консул України в Мюнхені Юрій Ярмілко, Міністерка економічного співробітництва та розвитку ФРН Свеня Шульце, Президент округу Швабія Мартіні Сайлер.

Конференцію організували Engagement Global з її Сервісною службою «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) у співпраці з округом Швабія, з Асоціацією міст Німеччини та Асоціацією міст України для бургомістрів і голів громад Німеччини і України.

Делегати обговорили можливість майбутнього міжнародного  партнерства для подолання наслідків війни та План відновлення регіонів України.

Після конференції Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась зустрівся з Районним секретарем Роландом Бернхардом з Окружного офісу Беблінгена і лордом-мером міста Зіндельфінгена д-р. Берндом Верінгером, які подарували Камінь-Каширській громаді вантажівку з краном та функцією перекидання. Оціночна вартість вантажівки складає 30000 євро / 1068000 грн. Передача вантажівки для Камінь-Каширської територіальної громади була організована за допомогою онлайн-платформи Cities4Cities для мереж європейських та українських муніципалітетів. Вантажівку з Німеччини до України доставив водій Камінь-Каширської міської ради Василь Кот.

Камінь-Каширській громаді німецькі партнери вже двічі надавали гуманітрану допомогу на загальну суму 802080 грн. (генератори, товари медичного призначення, продукти харчування, засоби особистої гігієни, повербанки).

Також учасники зустрічі обговорили про подальшу співпрацю між Камінь-Каширської міською радою та містами Беблінгеном, Зіндельфінгеном.

Робочий візит очільника Камінь-Каширської міської ради Віктора Пася став чудовою нагодою поспілкуватися з німецькими партнерами, які вже двічі допомагали Камінь-Каширській територіальній громаді під час російського вторгнення в Україну та напрацювати нові партнерства для розбудови рідного краю.

 

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь