Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась дав інтерв’ю телеканалу ТБ «Курземе» (Латвія)

Дата: 21.10.2022 18:17
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась дав інтерв’ю  журналісту Арготсу Пакалнсу  з ТБ «Курземе» (TV Kurzeme) з міста Лієпая Латвійської Республіки.

Віктор Іванович розповів про особливості роботи Камінь-Каширської міської ради в умовах воєнного стану.

"Сьогодні працюємо над забезпеченням життєдіяльності територіальної громади, допомагаємо Збройним Силам України та підрозділам територіальної оборони. Ми повинні вистояти в цій жорстокій боротьбі, заради воїнів, які полягли за Україну та мирного майбутнього наших дітей", - сказав очільник Камінь-Каширської міської ради Віктор Пась.

До війни міська рада мала місто-побратим Мендзижець-Підляський з Республіки Польща. В 2022 році Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась налагодив співробітництво з канадським містом Ленгфорд, муніципалітетом Південне Курземе Латвійської Республіки, гміною Біляни Республіки Польща та з німецькими містами Зіндельфінген, Беблінген. 

Міжнародні партнери активно допомагають Камінь-Каширській територіальній громаді.

В зустрічі брали участь виконавчий директор муніципалітету Південне Курземе Улдіс Варна, фахівці відділу зі зв’язками з громадськістю муніципалітету Південне Курземе Крістіна Пасторе, Крістіна Дундур та начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась висловив слова вдячності за допомогу партнерам – голові муніципалітету Південне Курземе Айварсу Приєдолсу  за відпочинок дітей з Камінь-Каширської громади в Південно Курземському краю та спеціальну техніку, що має бути незабаром безкоштовно передана для Камінь-Каширської територіальної громади.

 

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради                Надія Савчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь