Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Налагодження міжнародної співпраці Камінь-Каширської міської ради через онлайн-платформу «Cities4Cities» в умовах воєнного стану

Дата: 09.11.2022 11:01
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

З метою налагодження співпраці між містами України та Європи, підтримки українських громадян під час російського вторгнення в Україну  створена онлайн-платформа «Cities4Cities».

Цю онлайн-платформу лорд-мер Зіндельфінгена д-р. Бернд Верінгер ініціював незабаром після початку війни під патронатом Конгресу регіонів і муніципалітетів у Раді Європи.

Місто Зіндельфінген одне з перших на платформі відгукнулось на прохання Камінь-Каширського міського голови Віктора Пася.

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук зареєструвала міську раду на платформі та налагодила співпрацю з німецькими партнерами в квітні 2022 року. За підтримки референта з питань Європи міста Зіндельфінген і проєкт-менеджера платформи «Cities4Cities» Катерини Батіщевої  підготовлено та подано проєкт по охороні здоров’я.

Завдяки онлайн-платформі «Cities4Cities» Камінь-Каширська міська рада  тричі отримувала допомогу від міст Зіндельфінген та Беблінген Федеративної Республіки Німеччина на суму 1870080,00 гривень / 52800,00 євро (генератори, товари медичного призначення, продукти харчування, засоби особистої гігієни, повербанки, вантажівку).

Отримана гуманітарна допомога була розподілена серед медичних та комунальних закладів Камінь-Каширської міської ради, а продукти харчування та засоби особистої гігієни були передані внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають на території громади та Збройним силам України.

Місто Зіндельфіген в травні, липні 2022 року двічі передавало допомогу Камінь-Каширській територіальній громаді продуктами харчування (мука, м’ясні консерви), засобами особистої гігієни, повербанками, генераторами, товарами медичного призначення на суму 802080,00 гривень / 22800,00 євро.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась брав участь у П’ятій німецько-українській конференції муніципальних партнерств «Партнерства для розбудови та розвитку», що проходила 12-13 жовтня 2022 року в місті Аугсбург (Німеччина). На конференції делегати з європейських міст обговорили можливість майбутнього міжнародного  партнерства для подолання наслідків війни та План відновлення регіонів України.

Після конференції Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась зустрівся з районним секретарем Роландом Бернхардом з Окружного офісу Беблінгена і лордом-мером міста Зіндельфінгена д-р. Берндом Верінгером, які передали безкоштовно Камінь-Каширській територіальній громаді вантажівку оціночною вартістю 1068000,00 гривень / 30000,00 євро.

Також учасники зустрічі обговорили про подальшу співпрацю між Камінь-Каширської міською радою та містами Беблінгеном, Зіндельфінгеном.

Німецькі колеги побажали міському голові Віктору Пасю наснаги та наполегливості у боротьбі за свободу України.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась висловив слова вдячності громадам міст Зіндельфінген,  Беблінген та лорд-меру міста Зіндельфінгена д-р. Бернду Верінгеру, районному секретарю Беблінгена Роланду Бернхарду, референту з питань Європи міста Зіндельфінген і проєкт-менеджеру платформи «Cities4Cities» Катерині Батіщевій  за допомогу Камінь-Каширській громаді.

Разом до Перемоги!

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь