Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширська міська рада затвердила Стратегію розвитку Камінь-Каширської територіальної громади на 2022-2032 роки

Дата: 12.12.2022 09:35
Кількість переглядів: 906

 

На пленарному засіданні 25-ї чергової сесії міської ради 09 грудня 2022 року депутати затвердити  Стратегію розвитку Камінь-Каширської територіальної громади на 2022-2032 роки.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась вважає, що прийняття Стратегії розвитку – потужний інструмент об’єднання лідерів бізнесу, місцевої влади та жителів громади для створення публічно-приватного партнерства, що має позитивний вплив на місцевий діловий клімат та конкурентне становище громади, вирішення  питань, пов’язаних з рівнем життя всіх громадян.

– Вашій увазі пропонуються взаємоузгодженні заходи, що будуть виконуватися коштами місцевого бюджету та бюджетами інших рівнів, внутрішніми і залученими інвестиціями, – зазначає очільник Камінь-Каширської територіальної громади Віктор Пась. – В їх основу покладено бажання представників громадськості і місцевої влади бачити громаду згуртованою, конкурентоспроможною, комфортною для життя та ведення бізнесу, з розвинутою транспортною інфраструктурою, туристичним, аграрним, промисловим потенціалом та казковими краєвидами Полісся. Заходи, що передбачаються впровадити на ближчі 10 років, будуть щорічно розглядатися міською  радою під час заслуховування звітів про хід виконання Стратегії, розробки і внесення змін до програм соціально-економічного розвитку. Запрошую до співпраці всіх громадян, небайдужих до майбутнього Камінь-Каширської територіальної громади. Слова щирої вдячності розробникам цього документа та найбільш активним мешканцям громади.

Стратегію розвитку Камінь-Каширської територіальної громади на 2022-2032 роки презентувала начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук.

Зі Стратегією розвитку Камінь-Каширської територіальної громади на 2022-2032 роки можна ознайомитися за посиланням Стратегія розвитку Камінь-Каширської територіальної громади на 2022-2032 роки

 

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь