Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Камінь-Каширської міської ради

Дата: 15.12.2022 16:09
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради на підставі рішення сесії Камінь-Каширської міської ради від 11 листопада 2021 року № 8/14-12  «Про підготовку та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Камінь-Каширської міської ради» оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Камінь-Каширської міської  ради.

Конкурс проводитиметься 17 січня 2023 року об 11-00 годині за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2., каб. 409. Ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення  побутових відходів та отримати конкурсну документацію можна в начальника відділу  житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та комунальної власності управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Яцука Олександра Івановича за адресою м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, к.409, тел. (066) 28-31-444.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

1. Наявність матеріально-технічної бази.

2. Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів (не повинна перевищувати економічно обґрунтовані тарифи).

3. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів.

4. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з твердими побутовими відходами: територія Камінь-Каширської міської ради: чисельність населення 55,9 тис. чол.

Характеристика об’єктів утворення твердих побутових відходів за джерелами їх утворення:

  • багатоквартирні житлові будинки: 67 будинків (894 квартир), в яких проживає  1,8 тис. чол. Біля даних будинків знаходяться  6 контейнерних майданчиків, 73 контейнерів місткістю 0,9 м.куб.;
  • одноквартирні житлові будинки: 3000  будинків, 12,0 тис. чол.;підприємства, установи, організації, суб’єкти підприємницької діяльності: 185 підприємств,  розміщених  на території  Камінь-Каширської   міської  ради, 59 контейнери місткістю 0,9 м.куб.

Об'єкти поводження з твердими побутовими відходами: Полігон ТПВ в урочищі «Силікатний» м. Камінь-Каширський. Площа земельної ділянки, відведеної під полігон, становить 2,0га. 

Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування i місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

На конверті з конкурсною пропозицією повинно бути зазначено великими літерами «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ», маркування: «Не відкривати до 11-00 год. 17 січня 2023 року».

Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції: 10 год. 00 хв. 17 січня 2022 року. Місце подання:44501, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, к.409, управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь