Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ПРО ПОЧАТОК РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.12.2022 12:26
Кількість переглядів: 142

На виконання вимог чинного законодавства Камінь-Каширською міською радою прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Камінь-Каширської міської територіальної громади Камінь-Каширського району Волинської області (Рішення №8/25-32 від 09.12.2022).

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 01.09.2021 р. № 926).

На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Термін внесення пропозицій: з 16.12.2022 до 09.01.2023.

Пропозиції можна надавати:

- електронною поштою на адресу:  kamenm.rada@gmail.com;

- офіційними листами на адресу: вул. Воля, 2, м. Камінь-Каширський, 44501.

Інститути громадянського суспільства та організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь