Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Співпраця між Камінь-Каширською міською радою та містом Мендзижець Підляський (Польща) в сфері цивільного захисту, правопорядку та медицини

Дата: 04.01.2023 15:50
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

04 січня 2023 року в рамках Угоди про встановлення поріднених зв’язків між містом Мендзижець Підляський та містом Камінь-Каширський відбулася онлайн зустріч в Zoom по міжнародному обміну досвідом в сфері цивільного захисту, правопорядку та  медицини.

В зустрічі взяли участь Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась, начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробіництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук, заступник начальника Камінь-Каширського районного управління ГУДСНС України у Волинській області Андрій Багнюк, начальник сектору цивільного захисту Камінь-Каширського районного управління ГУДСНС України у Волинській області Віталій Мартинюк, заступник начальника з превентивної діяльності Камінь-Каширського РВП ГУНП Михайло Степанець, помічник начальника головного управління з міжнародного співробітництва  ДСНС України у Волинській області Роман Багнюк, фахівець з організації реагування на надзвичайні ситуації 1 ДПРЗ Богдан Білоножко,  директор комунального некомерційного підприємства «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ігор Соловей та директор комунального некомерційного підприємства «Камінь-Каширська центральна районна лікарня» Людмила Потягайло.

В складі польської делегації були заступник міського голови міста Мендзижець Підляський Павло Лісанчук, представники пожежних служб та поліції міста Мендзижець Підляський, які обмінялися досвідом з своїми українськими колегами.

Під час зустрічі сторони обговорили проблемні питання, що створюються в період локдауну в умовах воєнного стану. Партнери також вирішили працювати над підготовкою спільних міжнародних проєктів, зокрема до Програми транскордонного співробітництва Польща-Україна 2021-2027.

Перед зустріччю Камінь-Каширському міському голові Віктору Пасю вручено Подяку ГУДСНС України у Волинській області за належну організацію цивільного захисту Камінь-Каширської територіальної громади та значний вклад у розвиток матеріально-технічної бази пожежно-рятувальних підрозділів.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась щиро подякував польським друзям за допомогу громаді та Україні та наголосив на важливості зміцнення дружніх зв’язків між Камінь-Каширською міською радою та містом Мендзижець Підляський.

Разом до Перемоги!

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь