Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Із 1 лютого у Камінь-Каширському ЦНАПі консультуватимуть щодо можливості служби у підрозділі особливого призначення та конкурсу в 15-й мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон».

Дата: 01.02.2023 12:51
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Якщо Вам виповнилося 18 років, Ви зорієнтовані на якісні зміни у державі, здатні аналітично мислити, стійкі до стресу, порядні, організовані, відповідальні, фізично підготовлені, а ще бажаєте звільняти Україну від особливо небезпечних злочинців, запрошуємо долучитися до відбору на вакантні посади патрульної служби особливого призначення.

Вам гарантують гідне соціальне забезпечення та достойну оплату праці - від 25000 грн після успішного проходження професійної підготовки.

Детальні консультації щодо службових обов’язків, особливостей роботи, вимог до претендентів можете отримати безпосередньо від представників Нацполіції та Нацгвардії у Камінь-Каширському ЦНАПі за адресою: вул. Ковельська, 16, у понеділок-четвер з 8.00 до 17.00 год, у п’ятницю - з 8.00 до 16.00.

Також у ЦНАПі консультує представник Державної прикордонної служби  щодо конкурсу в 15-й мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон» .

Чекаємо мужніх, свідомих патріотів рідної землі, які прагнуть захищати Україну від злочинності та сприяти безпеці кожного її громадянина!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь