Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Шановні жителі нашої громади, позаду 365 днів особливої єдності та незламності українського народу

Дата: 24.02.2023 10:17
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Доброго ранку, ми з УКРАЇНИ!!! Шановні жителі нашої громади, позаду 365 днів особливої єдності та незламності українського народу. Рік гордості та розчарувань, сталевої витримки та тяжких втрат...рік, який докорінно змінив наші життя і кожного з нас. Те, що було "до", вже так не буде, а буде – вільна, сильна, мирна та незламна держава УКРАЇНА.

Сьогодні ми всі мужньо стоїмо на захисті нашої єдиної країни. Гордість, шана і повага переповнюють душу за наших хоробрих воїнів. Завдяки ним ми за рік часу ні на мить не дозволили собі опускати руки.

Від початку повномасштабного вторгнення у нашій громаді функціонують два гуманітарних хаби. Саме там отримують допомогу люди, які змушені були через бойові дії залишити свої домівки. Тисячі тонн допомоги відправлено нашим бійцям. Не покладаючи рук, як у перші дні війни, так і сьогодні, працюють наші господині: готують смачні страви нашим військовослужбовцям, плетуть, шиють одяг, виготовляють маскувальні сітки, окопні свічки тощо.

Також волонтерськими осередками стали наші старостинські округи та заклали освіти. Сотні благодійних заходів, ярмарок проведено задля підтримки наших солдатів. Нас постійно підтримували наші друзі із сусідніх країн у цій непростій воєнній реальності.

Камінь-Каширська міська рада активно налагоджувала міжнародну співпрацю, яка приносила плідні результати. Ми на постійному зв'язку з українськими воїнами. Ідемо разом, впевнено та безповоротно до єдиної мети – ПЕРЕМОГИ.

Єдине, що кожного разу ставило на паузу наше життя – це загибель українських воїнів. Найкращі солдати УКРАЇНИ полягли в бою з окупантами. Цвіт української нації сьогодні з небес оберігає наш спокій. Доземний уклін кожному воїну і воячці, які поплатилися життям за волю УКРАЇНИ. Вічна і світла пам'ять українцям, чиї життя завчасно обірвали рашисти.

Ми продовжуємо вірити у силу правди, справедливості і добра. Тільки з оптимізмом та завзяттям крокуємо вперед, у світле та щасливе майбутнє. Переконаний, що ця весна стане ПЕРЕМОЖНОЮ для нас! Борімося, поборемо!

Все була і буде УКРАЇНА 🇺🇦!

СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

СЛАВА НАЦІЇ!!! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

УКРАЇНА!!! ПОНАД УСЕ!!! СЛАВА ЗСУ!!!

Міський голова     Віктор Пась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь