Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширську територіальну громаду відвідала іноземна делегація з міста-побратима Ленгфорд (Канада)

Дата: 24.03.2023 08:32
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

У рамках підписаного Камінь-Каширським міським головою Вікторем Пасем та мером канадського міста Ленгфорд Стюартом Янгом 27 червня 2022 року Договору про партнерство та співробітництво, Угоди про співпрацю в освітній сфері між управлінням гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради та канадським шкільним округом № 62 (Сук), 04 лютого 2023 року Камінь-Каширську територіальну громаду відвідала офіційна іноземна делегація з міста Ленгфорд (Канада).

Візит відбувався на базі приміщенні ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей» №2 Камінь-Каширської міської ради з метою налагодження співробітництва в освітній та гуманітарній сферах.

У зустрічі взяли участь Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась, керівник управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради Сергій Лукашук та директор ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей» №2 Камінь-Каширської міської ради Тетяна Митчик.

Офіційну іноземну делегацію з міста Ленгфорд представляли представник міста Ленгфорд (Канада) Боб Беккет, голова шкільної ради міста Ленгфорд Раві Пармар, кореспондент місцевого телеканалу Брейдон Стрейн та голова громадської організації «Медицина в дії» Наталія Круцько, яка тісно співпрацює з GlobalMedic.

Делегати ознайомилися із роботою координаційного центру з гуманітарних питань, який після початку повномасштабної війни росії проти України утворився і діє при Камінь-Каширському ліцеї №2, а також обговорили співпрацю в освітній сфері, зокрема стажування учнів в Канаді, можливості проведення спільного онлайн  навчання.

Під час візиту домовлено про надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам та соціально-незахищеним жителям Камінь-Каширської територіальної громади.

А вже 17 лютого 2023 року надійшла благодійна допомога у вигляді 1560 продуктових наборів  на загальну суму 1163682,00 грн. від ГО «Медицина в дії», що  співпрацює із канадськими Canada-Ukraine Foundation, GlobalMedic.

На сесійному засіданні Камінь-Каширської міської ради депутати прийняли рішення про передачу 1560 продуктових наборів у координаційний центр з гуманітарних питань, що діє при Камінь-Каширському ліцеї №2. Організацію видачі гуманітарної допомоги поклали на уповноважену за діяльність координаційного центру з гуманітарних питань Тетяну Митчик.

Очільник Камінь-Каширської громади Віктор Пась висловив слова вдячності меру канадського міста Ленгфорд Стюарту Янгу, мешканцям міста,  керівництву Canada-Ukraine Foundation, GlobalMedic, директору громадської організації «Медицина в дії» Наталії Круцько за допомогу під час російського вторгнення в Україну.

Разом до Перемоги!

 

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь