Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАПРОШУЄМО на НАВЧАННЯ!

15 Лютого, 2023 р., 15:19
В службі зайнятості можна отримати #ваучер на навчання!
15 Лютого, 2023 р., 08:22
В Камінь-Каширській філії Волинського обласного центру зайнятості проведено зустріч з особами, які були засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. В ході індивідуальних консультацій присутніх ознайомлено із переліком послуг, які надає  служба зайнятості, актуальними вакансіями на ринку праці, можливістю навчатись за направленням центру зайнятості, участю у роботах тимчасового характеру.
14 Лютого, 2023 р., 08:16
13 лютого у приміщенні Камінь-Каширської філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся захід за участі начальника служби у справах дітей Камінь-Каширської РДА Тетяни Голубчук і завідувачки відділу соціальної роботи з сім’ї, дітьми та молоддю Камінь –Каширської міської ради Людмили Соловей.
10 Лютого, 2023 р., 15:06
9лютого 2023 року у приміщення Камінь-Каширської філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся захід за участі працівників Управління патрульної поліції у Волинській області ДПП.
06 Лютого, 2023 р., 15:03
ДО УВАГИ БЕЗРОБІТНИХ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ
03 Лютого, 2023 р., 15:01
Кабінет Міністрів вдосконалив програму виплати компенсації роботодавцям за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО).
03 Лютого, 2023 р., 15:00
З 1 лютого 2023 року у рамках реалізації урядового проєкту «єРобота» продовжується робота щодо надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.  Отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, котрі не мають досвіду підприємницької діяльності. Щоб отримати кошти, потрібно подати заяву та бізнес-план свого проєкту через портал Дія. Після перевірки наданих документів, оцінки бізнес-плану, а також ділової репутації заявника йому потрібно пройти співбесіду з фахівцями Волинського обласного центру зайнятості. Рішення про надання гранту ухвалюють в Державному центрі зайнятості.
03 Лютого, 2023 р., 14:57
В бюлетні Офіційний вісник України 27 січня 2023 року № 7 опубліковано Наказ Міністерства економіки України від 24 січня 2023 р. № 67 «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2013 року № 271», яким відмінено подання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. З текстом Наказу можна ознайомитися за посиланнями: https://ips.ligazakon.net/document/RE39131?an=1.
25 Січня, 2023 р., 11:04
Компанія Тигрес - український виробник іграшок потрібує кваліфікованих швачок (пошиття м’яких іграшок).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь