Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАПРОШУЄМО на НАВЧАННЯ!

08 Грудня, 2022 р., 11:07
Сьогодні робота патронатного вихователя – це поширена і дуже почесна практика.
08 Грудня, 2022 р., 11:04
Французька гуманітарна організація ACTED з метою реалізації проєкту SEED за фінансової підтримки Global Affairs Canada підтримує ініціативу надання грантів на навчання з ІТ. Головною метою програми є економічний розвиток та розширення можливостей для зайнятості жінок, а також, збільшення їх доступу до інноваційних та більш оплачуваних сфер діяльності. Загальний розмір гранту: до 38 000 грн. Грант може покривати від 50% до 100% витрат на навчання. Участь у конкурсі можуть брати особи, які мають освіту, досвід, навички в IT сфері та наявність технічного устаткування відповідно до обраного напрямку в IT сфері. В першу чергу програма підтримує осіб, які мають соціальні та фінансові критерії вразливості:
23 Листопада, 2022 р., 08:44
Види послуг, які надає роботодавцям державна служба зайнятості
23 Листопада, 2022 р., 08:40
21.09.2022 р. Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці» № 2622-IX. Ним суттєво оновлюється зміст положень Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» № 1533 (Закон про соціальне страхування на випадок безробіття) та Закону України «Про зайнятість населення» № 5067 (Закон про зайнятість населення). Закон № 2622-IX набирає чинності з 29.10.2022 р., крім положень, які зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону № 2622-IX.
22 Листопада, 2022 р., 11:14
Які послуги надає державна служба зайнятості?
15 Листопада, 2022 р., 15:18
  Однією з сучасних форм співбесіди  стало відео-спілкування. І роботодавець, і пошукач роботи можуть поспілкуватися на відеоспівбесіді обличчям до обличчя, у зручний час, не зустрічаючись безпосередньо в офісі.  Фахівці служби зайнятості ознайомлюють  присутніх з новими  послугами служби зайнятості – скап-співбесіда з роботодавцем та  відео резюме безробітного. Використання електронних сервісів надання соціальних  послуг  безробітним і роботодавцям є інноваційним та дієвим інструментом. Скайп-інтерв’ю при прийомі працівників на роботу є перевагою в роботі. А саме: значна економія часу та коштів, між співрозмовниками просто не існує територіальних меж, під час онлайн-розмови можна бачити на моніторі свій вираз обличчя і відразу оцінювати власну реакцію.
15 Листопада, 2022 р., 15:17
За сприяння  Державної служби зайнятості безробітні громадяни можуть:
01 Листопада, 2022 р., 11:44
Сьогодні робота патронатного вихователя – це поширена і дуже почесна практика.
28 Жовтня, 2022 р., 08:28
!!!Мікрогрант для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва
28 Жовтня, 2022 р., 08:26
Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus - перший та найбільший проект безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь