Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАПРОШУЄМО на НАВЧАННЯ!

05 Серпня, 2022 р., 13:48
Інформаційна кампанія Управління Держпраці «Виходь на світло!» – це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин.
28 Липня, 2022 р., 14:23
     В Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості  28 липня проведено інформаційний семінар "Ризики нелегальної трудової міграції", приурочений до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. У заході взяли участь шукачі роботи, фахівці районної філії,  юрист Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар.                         Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть бути чоловіки, жінки, діти. Однією із вразливих категорій є безробітні особи, тому фахівці служби зайнятості  попереджають  про ризики та небезпеку, яка чекає на них у разі нелегального працевлаштування, в тому числі  за кордоном. Наголошено на основних причинах торгівлі людьми: безробіття, необізнаність громадян щодо можливостей працевлаштування, попит на дешеву робочу силу, бажання швидко заробити великі гроші, діяльність злочинних угрупувань. Існують різні види шахрайства при працевлаштуванні, на яких  було звернуто увагу присутніх на семінарі. Наголошено, що саме  легальне працевлаштування гарантує забезпечення конституційних прав усіх учасників ринку праці.
08 Липня, 2022 р., 14:53
До уваги тих хто шукає роботу!
28 Червня, 2022 р., 15:40
О 09 годині 18 хвилин 28 червня 1996-го країна отримала Конституцію – першу Конституцію незалежної України. У ній було закріплено правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність, основні права і свободи українських громадян. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість, безпека визнаються найвищою соціальною цінністю,  однак 24 лютого російська орда увірвалася на нашу землю, спричинивши масові звірства, вбивства та руйнування. Чотири місяці українські військові боряться за нашу свободу та незалежність.
23 Червня, 2022 р., 16:20
Однією з найбільш дієвих форм допомоги тим, хто втратив роботу, або вперше її шукає, є організація службою зайнятості професійного навчання.
22 Червня, 2022 р., 11:35
Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus - перший та найбільший проект безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні.
22 Червня, 2022 р., 11:34
Шановні старшокласники та шукачі роботи!     
15 Червня, 2022 р., 09:14
Наказом Міністерства економіки України від 12.04.2022 № 827-22 (далі - Наказ № 827-22) затверджено нову форму звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» (далі - форма звітності № 3-ПН) та Порядок її подання (далі - Порядок). Наказ № 827-22 зареєстрований в Міністерстві юстиції України 25.05.2022 за № 565/37901 та набирає чинності через один місяць з дня його офіційного опублікування (офіційно опубліковано в «Офіційному віснику України» від 07.06.2022 № 44 та набирає чинності 07 липня 2022 року). Відповідно, з цієї ж дати втратить чинність форма звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та Порядок її подання, затверджені наказом Мінсоцполітики від 31.05.2013 № 316 (у редакції наказу Мінсоцполітики від 05.12.2016№ 1476, які діють наразі. Форма звітності № 3-ПН заповнюється та подається юридичними особами, фізичними особами –підприємцями, які в межах трудових відносин використовують працю фізичних осіб (далі – роботодавець), за наявності попиту на робочу силу (вакансії) до базового центру зайнятості або філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості (далі – центр зайнятості) незалежно від місцезнаходження роботодавця з дня виникнення у нього потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії. Інформація може подаватися в електронній (з накладенням чи без накладення електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису) або в паперовій формі (із засвідченням підписом керівника/фізичної особи – підприємця або уповноваженої ним (нею) особи).
16 Травня, 2022 р., 11:45
У рамках співпраці Камінь-Каширської районної філії Волинського ОЦЗ з Центром кар’єри  Камінь-Каширського ВПУ відбувся груповий профінформаційний онлайн захід для здобувачів освіти з числа молоді. Участь в якому взяли провідний фахівець з профорієнтації та педагогічні працівники училища.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь